Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Datum: Periode en programma in overleg Plaats: Castelo de Vide
Download brochure

Portugese les in Portugal?
Download brochure en lees meer er meer over!


Direct downloaden

Er zijn u al 1033 mensen voor gegaan

Braziliaans Portugees leren in Portugal

Portugees is een prachtige taal en wordt in vele delen van de wereld gesproken. Braziliaans Portugees heeft een aparte uitspraak en daarom wordt hier apart les in gegeven. Uw Nederlands Portugees sprekende docente Isabel Carita beheerst ook het Braziliaans Portugees. Zij gaf 3 jaar lang les aan de faculteit Braziliaanse Letterkunde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht.

Braziliaans Portugees wordt vaak als veel 'zangeriger' beschouwd dan het gewone Portugees. Beide talen zijn prachtig om te horen en spreken. Tijdens de taallessen leert u de taal en grammatica maar komt u ook meer te weten over gewoonten en gebruiken. Naast de lesblokken is er ruimte om uitstapjes te maken, te ontspannen en te genieten van de rust, ruimte en vrijheid op en rond de quinta.

TIjdens uw taalvakantie verblijft u op Quinta do Pomarinho, een landgoed met onder meer een vakantiehuisje, twee appartementen en een Bed and Breakfast midden in de ongerepte provincie Alentejo. Na de les nog even verder studeren onder de olijfboom, in de hangmat of aan het meertje op ons terrein? Kunt u zich een betere plek wensen? Download nu direct onze brochure en lees snel meer!

Uw Braziliaans Portugese taalvakantie kan er zo uit zien

Dag 1: aankomst Quinta do Pomarinho Dag 5: 3 uur les en vale gieren spotten in Spanje
Dag 2: 3 uur les en bezoek aan middeleeuwse stadje Castelo de Vide Dag 6: 3 uur les en bezoek aan het historische vestingstadje Marvão
Dag 3: 3 uur les en hangmatten met goed boek en wijntje Dag 7: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage
Dag 4: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage Dag 8: vertrek of verlenging van uw taalvakantie