Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Datum: Periode en programma in overleg Plaats: Castelo de Vide
Download brochure

Portugese les in Portugal?
Download brochure en lees meer er meer over!


Direct downloaden

Er zijn u al 1033 mensen voor gegaan

Individuele cursus Portugees in Portugal

U pikt de Portugese taal sneller op als u les krijgt in Portugal zelf. U kunt zowel groepslessen volgen als individuele les. Privéles, les samen met uw partner of met een groep vrienden of vriendinnen? Het is allemaal mogelijk. De docente is zeer flexibel en stelt in overleg met u en de eventuele andere deelnemer(s) een programma op maat samen.

Zowel beginners als gevorderden kunnen individuele les volgen. Omdat de docente al meer dan 20 jaar ervaring heeft in het lesgeven aan volwassenen, kan ze een cursus op maat voor u maken die aan uw verwachtingen voldoet. Gedurende uw taalvakantie verblijft u op een quinta in de Alentejo in Portugal waar naast de lessen ook ruimte is voor ontspannig en vrije tijd.

Het werkt niet alleen sneller om de taal in Portugal zelf te leren, het is ook veel leuker! U kunt meteen het geleerde in praktijk brengen en u echt onderdompelen in de Portugese cultuur. U leert meer over gebruiken en gewoonten en kunt volop oefenen met Portugees spreken tijdens de uitstapjes die u met de docente in de omgeving maakt.

Uw thuisbasis tijdens de taalvakantie is Quinta do Pomarinho, een landgoed met verschillende soorten vakantiehuizen in het natuurpark van Serra de São Mamede. U kunt kiezen uit een privé huisje, een appartement, een kamer in het sfeervolle Natuurvriendenhuis of een ruime kampeerplek met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Een leuke bijkomstigheid is dat u een cursus Portugees natuurlijk prima kunt combineren met een vakantie in Portugal. Download nu direct onze brochure en lees snel meer!

Uw Portugese taal- en cultuurvakantie kan er zo uit zien

Dag 1: aankomst Quinta do Pomarinho Dag 5: 3 uur les en vale gieren spotten in Spanje
Dag 2: 3 uur les en bezoek aan middeleeuwse stadje Castelo de Vide Dag 6: 3 uur les en bezoek aan het historische vestingstadje Marvão
Dag 3: 3 uur les en hangmatten met goed boek en wijntje Dag 7: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage
Dag 4: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage Dag 8: vertrek of verlenging van uw taalvakantie