Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Datum: Periode en programma in overleg Plaats: Castelo de Vide
Download brochure

Portugese les in Portugal?
Download brochure en lees meer er meer over!


Direct downloaden

Er zijn u al 1033 mensen voor gegaan

Portugese les in Portugal van Isabel Carita

Tijdens uw taalvakantie Portugees krijgt u les van drs. Isabel Carita. Zij is afgestudeerd als doctorandus aan de Rijksuniversiteit van Utrecht in de Portugese Taal en Letterkunde. Isabel is Portugese van origine en woont tegenwoordig weer in Portugal. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring in het lesgeven aan volwassenen. 

Isabel Carita heeft 3 jaar lesgegeven op de faculteit Braziliaanse Letterkunde aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Vandaar dat zij ook Braziliaans Portugese les geeft. De tongval van Braziliaans Portugees is anders dan het gewone Portugees maar beide talen zijn prachtig om te spreken en begrijpen. Dompel u onder in de Portugese taal en cultuur en kom naar Portugal!

Isabel Carita geeft zowel les aan beginners als gevorderden. Een andere mogelijkheid is om bijgeschoold te worden in een specifiek taalgebruik zoals medisch, commercieel of zakelijk. Het programma van de cursus wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Ook de periode van de cursus wordt in overleg gepland.

Uw thuisbasis tijdens de taalvakantie is Quinta do Pomarinho, een landgoed met verschillende soorten vakantiehuizen in het natuurpark van Serra de São Mamede. U kunt kiezen uit een privé huisje, een appartement, een kamer in het sfeervolle Natuurvriendenhuis of een ruime kampeerplek met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Een leuke bijkomstigheid is dat u een cursus Portugees natuurlijk prima kunt combineren met een vakantie in Portugal. Download nu direct onze brochure en lees snel meer!

Uw Portugese taal- en cultuurvakantie kan er zo uit zien

Dag 1: aankomst Quinta do Pomarinho Dag 5: 3 uur les en vale gieren spotten in Spanje
Dag 2: 3 uur les en bezoek aan middeleeuwse stadje Castelo de Vide Dag 6: 3 uur les en bezoek aan het historische vestingstadje Marvão
Dag 3: 3 uur les en hangmatten met goed boek en wijntje Dag 7: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage
Dag 4: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage Dag 8: vertrek of verlenging van uw taalvakantie