Vanaf
€ 7,50 per
uur p.p.
Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341
Datum: Periode en programma in overleg Plaats: Castelo de Vide, Portugal
Download brochure

Portugese les in Portugal?
Download brochure en lees meer er meer over!


Direct downloaden

Er zijn u al 1033 mensen voor gegaan

Taalcursus Portugees met gezin of groepje

Op Quinta do Pomarinho bieden we de mogelijkheid om alleen met uw eigen gezin of groep Portugese les volgen. U verblijft op een landgoed dat midden in een natuurpark ligt en krijgt lest van een Nederlands Portugees sprekende docente. Naast de groepslessen is er ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

U krijgt intensieve maar praktische taalles en maakt uitstapjes om het geleerde meteen in praktijk te brengen. De vriendelijke bewoners In de dorpjes in de buurt vinden het altijd erg leuk als onze cursisten komen oefenen! Of het nu gaat om een boodschap doen of met de bewoners over het leven in Portugal praten.

Een taal leren in het land zelf is veel leuker dan thuis les nemen. En veel effectiever ook. U en uw familie of groep pikken de taal  sneller op omdat u hier meteen aan de slag gaat en oefent in de praktijk. De Portugese sfeer op het landgoed en de lessen over gebruiken en gewoonten zorgen ervoor dat u helemaal wordt ondergedompeld in de Portugese cultuur. Wedden dat u net als wij verliefd wordt op Portugal?

Uw thuisbasis tijdens de taalvakantie is Quinta do Pomarinho, een landgoed met verschillende soorten vakantiehuizen in het natuurpark van Serra de São Mamede. U kunt kiezen uit een privé huisje, een appartement, een kamer in het sfeervolle Natuurvriendenhuis of een ruime kampeerplek met prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. Een leuke bijkomstigheid is dat u een groepscursus Portugees natuurlijk prima kunt combineren met een vakantie in Portugal. Download nu direct onze brochure en lees snel meer!

Uw Portugese taal- en cultuurvakantie kan er zo uit zien

Dag 1: aankomst Quinta do Pomarinho Dag 5: 3 uur les en vale gieren spotten in Spanje
Dag 2: 3 uur les en bezoek aan middeleeuwse stadje Castelo de Vide Dag 6: 3 uur les en bezoek aan het historische vestingstadje Marvão
Dag 3: 3 uur les en hangmatten met goed boek en wijntje Dag 7: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage
Dag 4: vrije dag: wandelen, fietsen, zwemmen, massage Dag 8: vertrek of verlenging van uw taalvakantie