Bel voor info: NL gesproken 00351 - 965 755 341

Portugees leren in Portugal gaat sneller!

De beste manier om Portugees te leren is om in Portugal zelf Portugese les te volgen. Op Quinta do Pomarinho bieden we de mogelijkheid om u volledig onder te dompelen in de Portugese taal en cultuur. U krijgt Portugese les van een Nederlands sprekende Portugese docente en u verblijft in de prachtige provincie Alentejo met zijn authentieke dorpjes. Meer weten? Lees hier onder meer en download onze brochure!

Portugees leren met Isabel Carita

Plaats: Castelo de Vide, Portugal Datum: periode en programma Portugese les in overleg Verblijf: camping, b&b, appartement of vakantiehuis
Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Meer informatie
Download brochure

Portugese les in Portugal?
Download brochure en lees meer er meer over!


Direct downloaden

Er zijn u al 1006 mensen voor gegaan

Individueel Portugees leren

Plaats: Castelo de Vide, Portugal Datum: periode en programma Portugese les in overleg Verblijf: camping, b&b, appartement of vakantiehuis
Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Meer informatie

Portugees leren met gezin of groepje

Plaats: Castelo de Vide, Portugal Datum: periode en programma Portugese les in overleg Verblijf: camping, b&b, appartement of vakantiehuis
Vanaf
€ 7,50 per
uur p.p.
Meer informatie

Waarom Portugees leren in Portugal met Isabel Carita?

  • Portugees leren in Portugal gaat sneller!
  • Doceerde Braziliaanse letterkunde aan de Universiteit van Utrecht
  • Ze heeft gestudeerd aan Rijksuniversiteit van Utrecht  
  • Woont al weer een tijdje in PT maar spreekt nog vloeiend Nederlands
  • Is afgestudeerd in Portugese Taal en Letterkunde
  • Speciale taalwensen? Isabel Carita regelt het graag voor u op maat!
  • 20 jaar les gegeven bij verschillende taleninstituten in NL
  • Vragen? Bel 00351 - 965 755 341 of mail info@pomarinho.com

Braziliaans Portugees leren

Plaats: Castelo de Vide, Portugal Datum: periode en lesprogramma in overleg Verblijf: camping, b&b, appartement of vakantiehuis
Vanaf
€ 12,50 per uur p.p.
Meer informatie

Portugees leren in Nederland, België of Portugal?

U vindt hier een overzicht van organisaties waar u een cursus Portugees in Nederland, België of Portugal kunt volgen.

Portugees leren in Nederland

Amsterdam: Bij Leer Portugees in Amsterdam kunt u Portugese les volgen die gegeven wordt door een Braziliaanse vakdocente. De cursussen Braziliaans Portugees worden in kleine groepen van maximaal 10 personen gedoceerd.

Arnhem: Het Talen Instituut Fernández in Anrhem is een middelgroot taleninstituut dat in de regio Gelderland sinds 1996 praktijkgerichte taal cursussen voornamelijk  aan bedrijven en particulieren aanbiedt. Fernández richt zich hierbij met name op volwassenen.

Denhaag: TaalTaal in Denhaag is een dynamische organisatie in Den Haag die zich bezig houdt met het verzorgen van educatieve activiteiten voor particulieren en bedrijfsleven. Aan TaalTaal zijn leraren verbonden die allemaal hun eigen specialisatie hebben. Wat onze leraren in elk geval gemeen hebben, is een passie voor het overbrengen van kennis op een leuke en interessante manier.

Eindhoven: Portanto in Eindhoven geeft cursussen Portugese taal. De enthousiaste Portugese eigenaresse geeft zowel privéles op maat als groepslessen Portugees.

Groningen: In de cursussen Portugees van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Portugese taal. Grammatica is in deze cursussen geen doel op zich, maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de taalverwerving. Het verwerven van een basiswoordenschat neemt een belangrijke plaats in tijdens de taalcursussen.

Leeuwarden: Onder de naam Centro de Estudios verzorgen wij sinds 1985 taalcursussen. We concentreren ons op de talen Spaans, Italiaans, Portugees en Frans, maar u vindt bij ons ook cursussen Duits en Russisch.Ons werkgebied is Friesland en de zorgvuldig door ons geselecteerde docenten geven taaltrainingen aan particulieren, bedrijven en organisaties in groepsverband of individueel. Wij, Peter Altenburg en Angeles Fernández,  zijn allebei docenten én (beëdigde) vertalers Spaans.

Nijmegen: Het Talen Instituut Fernández in Nijmegen is een middelgroot taleninstituut dat in de regio Gelderland sinds 1996 praktijkgerichte taal cursussen voornamelijk  aan bedrijven en particulieren aanbiedt. Fernández richt zich hierbij met name op volwassenen.

Maastricht: Het Talencentrum verzorgt niet alleen cursussen Engels of Nederlands, maar ook Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Spaans, Russisch, Arabisch, Chinees, Turks, Zweeds en Pools. De cursussen variëren van algemene cursussen voor beginners en gevorderden tot meer gespecialiseerde cursussen, zoals onderhandelen in een vreemde taal, het voeren van zakelijke correspondentie, en het werken met bijvoorbeeld economische of juridische vaktaal.

Middelburg: Volksuniversiteit Zeeland. Als u naar Portugal of Brazilië met vakantie gaat, kunt u meer plezier hebben tijdens uw verblijf als u zich al in de taal verdiept heeft. Tijdens de praktische cursus Portugees op reis, maakt u zich de basiskennis van het Portugees eigen en legt u de basis om met dagelijkse situaties om te gaan, zoals zich voorstellen, iets bestellen in een bar of restaurant, een kamer reserveren, bankzaken, de weg vragen, winkelen en andere zaken die uw vakantie gemakkelijker zullen maken. De cursus wordt gegeven door een native speaker en om deel te nemen is geen voorkennis van het Portugees vereist.

Tilburg: Tilburg University is een internationaal georiënteerde instelling van onderzoek en onderwijs. Het Language Center draagt bij aan de verbetering en uitbreiding van de taalvaardigheid van studenten, universiteitmedewerkers en externen.

Utrecht: Talent Talen in Utrecht verzorgt tolkdiensten, vertaligen en taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven. De trainingen worden gegeven door hoogopgeleide docenten die in hun moedertaal lesgeven.

Zwolle: Tahon Talenpracticum is sinds 1984 gevestigd in het centrum van Zwolle. Wij zijn een een overzichtelijk taleninstituut waar de wensen van de klanten een optimale aandacht krijgen. Tahon Talenpracticum voorziet zowel particulieren als bedrijven in op maat gemaakte cursussen.

Portugees leren in België

Antwerpen: Talent Talen in Utrecht verzorgt tolkdiensten, vertaligen en taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven. De trainingen worden gegeven door hoogopgeleide docenten die in hun moedertaal lesgeven.

Portugees leren in Portugal

Lissabon: Talent Talen in Utrecht verzorgt tolkdiensten, vertaligen en taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven. De trainingen worden gegeven door hoogopgeleide docenten die in hun moedertaal lesgeven.

Gratis Portugees leren

Lesexpres: Het idee achter de cursussen op lesexpres is een taal te leren in een vriendelijke open omgeving. Zonder dat het veel moeite kost kun je interactieve oefeningen maken en meningen uitwisselen met anderen via forum of chat.Wat deze online cursussen écht bijzonder maakt is de interactie. Elke cursus is opgebouwd uit een aantal lessen waarbij telkens interactieve oefeningen moeten worden gemaakt. Heb je voldoende score voor de oefeningen, dan kun je door naar de volgende les. Je kunt dus in je eigen tempo een cursus volgen. Het maken van oefeningen bij de lessen voelt niet langer als een saaie verplichting, maar is gewoon leuk om te doen. Zo leuk, dat het voor veel leden zelfs een regelrechte verslaving is geworden.

Online cursus Portugees